Luchtvracht

Home 9 Diensten 9 Luchtvracht

Dankzij onze exclusieve samenwerkingen met mondiaal opererende luchtvrachtbedrijven, kunnen wij u professioneel van dienst zijn bij import- en exportzendingen via de lucht. Consolidatievluchten, waarbij verschillende zendingen van diverse afnemers met dezelfde bestemming worden gebundeld, zijn een aantrekkelijk alternatief voor zeevracht of wegvervoer dankzij de snelle levertijd. Grodal Expeditie B.V. adviseert u graag over de mogelijkheden.

Luchtvracht voor een snelle levertijd

Luchtvracht biedt uitkomst wanneer een snelle levertijd essentieel is. Dankzij luchtvracht kunnen uw goederen met een korte levertijd over de hele wereld worden geleverd: van Amerika tot Azië. 

Om vertragingen en onnodige douanekosten te voorkomen, is het raadzaam om gebruik te maken van onze expertise en focus op een snelle afhandeling van douaneformaliteiten. Op deze manier zijn uw goederen snel beschikbaar voor verdere distributie.

Wij kunnen de zending leveren van de laadhaven tot aan de loshaven, maar ‘Door to door’ leveringen zijn ook mogelijk. Dit betekent dat we laden op de door u aangewezen locatie en lossen op het adres van de ontvanger.

Werkwijze Grodal bij luchtvracht

Informatie verzamelen

We verzamelen eerst alle informatie en gegevens, zoals de aard van de goederen, de bestemming, en eventuele speciale vereisten.

Boeking van luchtvracht

Op basis van verkregen informatie selecteren we de meest geschikte opties voor luchtvracht, rekening houdend met snelheid, kosten en betrouwbaarheid. Ook zorgen we voor alle benodigde documentatie.

Documentatie

Op het moment van boeking brengen we de klant op de hoogte van alle details, inclusief toegang tot een persoonlijk inlogportal. Hier heeft u toegang tot alle belangrijke documenten en informatie.

Volgen van de zending

Volg uw zending realtime via het persoonlijke inlogportal.

Meer informatie over luchtvracht? Bel nu

Luchtvracht is uitermate geschikt voor spoedzendingen dankzij de snelle levertijd. Het kan namelijk op dezelfde dag nog worden afgeleverd op de bestemming. Daarnaast zijn luchtvaartmaatschappijen verplicht om zich te houden aan diverse veiligheidsvoorschriften.

Meer informatie over vervoer door de lucht? Grodal Expeditie B.V. geeft u graag advies over uw zending. Bel naar +31 598 612 725  of vraag direct meer informatie aan.

Veelgestelde vragen

Wat kost luchtvracht?

Wat luchtvracht kost is afhankelijk van het gewicht en de omvang van uw zending, de bestemming en de snelheid van de levering.

Hoe lang duurt luchtvracht?

De duur van luchtvracht is afhankelijk van de afstand tussen de locaties, de beschikbaarheid van vluchten en de tijd die nodig is voor douaneafhandeling. Binnen enkele dagen kan de zending wereldwijd worden voltooid.

Wat zijn voordelen van luchtvracht?

Luchtvracht is een van de snelste vormen van transport, het is betrouwbaar en stelt bedrijven in staat om goederen wereldwijd te verzenden naar vrijwel elke bestemming.

nl_NLNederlands