Wegvervoer

Home 9 Diensten 9 Wegvervoer

Bij Grodal bieden we diverse mogelijkheden om aan uw transportbehoeften te voldoen. Door onze samenwerkingen met zorgvuldig geselecteerde transportbedrijven kunnen we oplossingen bieden voor vrijwel al uw wensen op het gebied van wegtransport. Wegvervoer kan een geschikte keuze zijn vanwege de flexibiliteit en toegankelijkheid die het biedt, met name voor transport over kortere afstanden. 

Grodal adviseert u graag over de mogelijkheden en neemt alle benodigde douanezaken uit handen!

Snel en betrouwbaar

Onze aanpak is gericht op snelheid en betrouwbaarheid. Als onafhankelijke douane-expediteur kunnen we uw goederen efficiënt en concurrerend transporteren. Het is mogelijk om uw zending te leveren tot aan een loshaven, maar we bieden ook zogeheten ‘Door to door’ leveringen waarbij we uw zending lossen op het adres van de ontvanger. Bovendien zijn uw goederen altijd goed traceerbaar via ons handige inlogportal.

Werkwijze Grodal bij wegvervoer

Informatie verzamelen

We verzamelen eerst alle essentiële informatie en gegevens, zoals de aard van de goederen, de bestemming, en eventuele speciale vereisten.

Boeking van wegvervoer

Op basis van verkregen informatie selecteren we de meest geschikte optie voor wegvervoer. We zorgen dat de route en het transportmiddel optimaal zijn afgestemd op de specifieke behoeften.

Documentatie

Op het moment van boeking voorzien we u van alle relevante gegevens, inclusief toegang tot een persoonlijk inlogportal. Hier heeft u toegang tot alle belangrijke documenten en informatie.

Volgen van de zending

Volg uw zending realtime via het persoonlijke inlogportal. Zo bent u altijd op de hoogte van de actuele status.

Meer informatie over wegvervoer? Bel nu

Wegvervoer is flexibel, snel en kostenefficiënt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u weten welke documenten verplicht zijn bij wegvervoer? Grodal biedt de juiste oplossing, zowel voor import als export. Bel naar +31 598 612 725 of vraag direct meer informatie aan.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de tarieven voor wegvervoer?

De tarieven voor wegvervoer zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gewicht en volume van de lading, de route en de afstand. Laat Grodal gerust uw tarieven berekenen.

Wat zijn de beschikbare transportopties?

Er zijn verschillende transportopties voor wegvervoer, zoals volle vrachtwagenladingen (FTL) en deelladingen (LTL). Bij FTL wordt de hele vrachtwagen gebruikt voor het transport van één zending en bij LTL deelt u de vrachtwagen met meerdere ladingen.

Welke soorten goederen kunnen worden vervoerd met wegvervoer?

Wegvervoer is geschikt voor allerlei soorten goederen, zoals consumentengoederen, bouwmaterialen, machines en apparatuur.

nl_NLNederlands