Multimodaal transport

Home 9 Diensten 9 Multimodaal transport

Door het gebruik van verschillende vervoersmodaliteiten kunnen we de meest efficiënte combinatie vinden voor het vervoeren van uw zending, uiteraard passend binnen uw budget.

Bij multimodaal transport worden er meerdere modaliteiten ingezet om de route naar de bestemming te voltooien. Slechts één vervoerder heeft de verantwoordelijkheid en er is dus ook slechts één contract nodig.

Efficiënt vervoeren

Een voorbeeld van het gebruik van multimodaal transport is het voorladen van zendingen op verschillende locaties die vervolgens gezamenlijk in één zeecontainer naar een ander continent worden verscheept. Een andere mogelijkheid is om zendingen per binnenvaartschip (barge) te vervoeren in plaats van over de weg, indien dit beter aansluit op uw wensen. 

Om mogelijke vertragingen en onnodige kosten van het in- en uitklaren bij de douane te voorkomen, leggen we sterk de nadruk op een snelle afhandeling van douaneformaliteiten. Dankzij onze diepgaande kennis zorgen we ervoor dat uw goederen snel beschikbaar zijn.

Werkwijze Grodal bij multimodaal transport

Informatie verzamelen

We verzamelen eerst alle relevante informatie en gegevens, zoals de aard van de goederen, de bestemming, en eventuele speciale vereisten.

Boeking van multimodaal transport

Op basis van verkregen informatie selecteren we de meest geschikte opties voor multimodaal transport, rekening houdend met snelheid, kosten en betrouwbaarheid. Ook zorgen we voor alle benodigde documentatie om het vervoer soepel te laten verlopen.

Documentatie

Op het moment van boeking brengen we de klant op de hoogte van alle details, inclusief toegang tot een persoonlijk inlogportal. Hier heeft u altijd toegang tot alle belangrijke documenten en informatie.

Volgen van de zending

Klanten kunnen de status van hun zending volgen via het persoonlijke inlogportal.

Meer informatie over transport per multimodaal transport? Bel nu

Multimodaal transport zorgt voor een efficiënte en snelle levering van uw goederen. Grodal geeft deskundig advies over het beste transport in uw situatie en zorgt ervoor dat uw zending zonder vertragingen wordt geleverd. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle benodigde informatie. Vraag een afspraak aan of bel nu naar +31 598 612 725 .

Veelgestelde vragen

Wat is multimodaal transport?

Multimodaal transport verwijst naar het gebruik van meerdere vervoersmodaliteiten binnen één route naar de gewenste bestemming.

Welke vervoersmodaliteiten kunnen worden gecombineerd?

Er kunnen verschillende vervoersmodaliteiten worden gecombineerd, waaronder wegvervoer, spoorvervoer, luchtvracht en zeevervoer.

Wat zijn de voordelen van multimodaal transport?

Door gebruik te maken van verschillende vervoersmodaliteiten kan dit de doorlooptijden verkorten en de kosten verlagen.

nl_NLNederlands