Warehousing

Home 9 Diensten 9 Warehousing

Grodal biedt tevens op- en overslagdiensten voor uw goederen. Hierdoor kunnen we een complete oplossing bieden voor uw groupage-zendingen die mogelijk geëxporteerd moeten worden. Onze opslagfaciliteit is strategisch gelegen. Ook hebben wij de mogelijkheid om, indien gewenst, de goederen op te slaan in een douane-entrepot.

Alle essentiële veiligheidsmaatregelen

Onze opslagfaciliteit is volledig uitgerust met essentiële veiligheidsmaatregelen. Zo beschikt het warehouse onder andere over een brandmeldinstallatie, camerabewaking en een alarmsysteem. De toegang tot het terrein is beperkt en het buitenterrein is goed verlicht en beveiligd met hekwerk en camera’s. Bovendien wordt het industrieterrein waarop onze faciliteit zich bevindt, volledig beschermd door kentekenscanners, waardoor de veiligheid van uw goederen te allen tijde gewaarborgd is.

Meer informatie over warehousing?

Grodal geeft deskundig advies over transportmodaliteiten en biedt opslagfaciliteiten voor groupage-zendingen. We zorgen voor een snelle in- en uitlevering en kunnen hierdoor aan specifieke behoeften van klanten voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze warehousingdiensten. Maak een afspraak of bel naar +31 598 612 725.

Veelgestelde vragen

Wat is warehousing?

Warehousing is het opslaan en beheren van goederen in een opslagplaats, ook wel warehouse genoemd.

Hoe worden goederen beveiligd in een warehouse?

De goederen in een warehouse worden optimaal beveiligd door middel van brandmeldinstallatie, camerabewaking en een alarmsysteem. Bovendien wordt het industrieterrein professioneel beveiligd.

Wat zijn de tarieven voor warehousing?

Wat de tarieven voor warehousing zijn, is afhankelijk van de omvang van de goederen. Neem contact op voor meer informatie over de tarieven van Grodal.

nl_NLNederlands