Over ons

Home 9 Over ons

Grodal Expeditie B.V.

Grodal onderscheidt zich door de deskundigheid met betrekking tot de douaneformaliteiten, de know how van het gehele logistieke proces en de stelregel: afspraak is afspraak. Bovendien bestaat Grodal al meer dan 30 jaar!

Grodal Expeditie B.V. is in 1993 opgericht door de heren P. Dallinga en H. Groen. De bedrijfsnaam Grodal is ontstaan door de samenvoeging van de namen Dallinga en Groen. Dallinga had ruime ervaring in het vak als expediteur en Groen had het transportbedrijf van zijn vader overgenomen en was daarna al vele jaren actief als transportondernemer.

Een combinatie van deze specialiteiten en een aantal bedrijven die graag met Grodal wilden samenwerken, hebben het mede mogelijk gemaakt om Grodal te ontwikkelen tot de strategische partner in de logistieke dienstverlening, zoals wij heden ten dage zijn. Nog steeds bedienen wij met trots een grote groep klanten die vanaf het eerste moment met ons samenwerken. Al meer dan 30 jaar!

Grodal staat voor kwaliteit:

Grodal heeft een enorm netwerk van agenten wereldwijd.

Grodal heeft ook een logistiek adviserende rol richting zijn klanten. 

We zijn dan ook zeker een dienstverlenend bedrijf in de brede zin van het woord!

Verder is Grodal volledig onafhankelijk en kiest steeds lokale partners die voor het betreffende traject optimaal presteren.

En als douane-expediteur en AEO gecertificeerd bedrijf kunnen wij ook alle douaneformaliteiten voor u afhandelen.

Ons team

Hebe jager

Directeur

Mirjam Vincent

Allround Expediteur

Dennis Meijer

Expediteur

Sander Dijkman

Controlling

nl_NLNederlands